Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

33ste zendingsfeest West-Vlaamse missionarissen

33ste zendingsfeest West-Vlaamse missionarissen
DEERLIJK (RKnieuws.net) - "Gezondag om te verkondigen": dat is het thema van het 33ste zendingsfeest voor de West-Vlaamse missionarissen en ontwikkelingshelp(st)ers op zondag 22 augustus in de Sint-Columbakerk te Deerlijk.


Mgr. Roger Vangheluwe, bisschop van Brugge, zal naar jaarlijkse gewoonte een honderdtal West-Vlaamse missionarissen en ontwikkelingshelp(st)ers uitsturen naar hun respectievelijke missie- en ontwikkelingslanden en hen het zendingskruis overhandigen.

Om 14 uur verzamelen de missionarissen en ontwikkelingshelp(st)ers in rusthuis H.Familie voor een ontmoeting met de bisschop. Mgr. Vangheluwe gaat om 15 uur voor in de eucharistieviering met zendingsplechtigheid. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken