Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Zusters bouwen klooster in Munsterbilzen om tot rusthuis

Zusters bouwen klooster in Munsterbilzen om tot rusthuis
BILZEN (RKnieuws.net) - Het klooster van de Zusters van Sint-Jozef in Munsterbilzen wordt straks een rusthuis voor 62 bejaarden. De verbouwingswerken zullen begin 2005 starten. Eind 2006 moet het rusthuis helemaal klaar zijn. Het bericht staat donderdag in Het Belang van Limburg.
De Zusters van Munsterbilzen zetten het project samen op met de Zusters van Liefde. Die zijn in Zonhoven al lang actief in de ouderenzorg.

Het nieuwe rusthuis zal uit 62 woongelegenheden bestaan. Ongeveer de helft zal eerst door zusters van Sint-Jozef en door de Witte Paters van Afrika worden betrokken. Dat betekent dat in 2006 ook een dertigtal bejaarden uit Munsterbilzen en omgeving in het rusthuis kunnen komen wonen. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken