Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Borgloon: cafetaria abdij dicht

Borgloon: cafetaria abdij dicht
BORGLOON (RKnieuws.net) - In Kerniel (Borgloon) gaan de cafetaria van abdij Mariënhof dicht. Dat schrijft HET BELANG VAN LIMBURG donderdag.
Voor de elf zusters die in de abdij wonen wordt het uitbaten van het cafetaria te veel. Meer dan 2O jaar genoten bezoekers er van zelfgebakken taart en koffie.

De cafetaria gaan op 14 juli dicht. Het gemeentebestuur van Borgloon betreurt de beslissing en hoopt de zusters te kunnen overhalen de cafetaria toch open te houden.

Het cafetaria van de abdij mag dan wel zijn deuren sluiten. De andere activiteiten in de abdij (gastenhuis, rondleidingen, bezinningscentrum) blijven behouden. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken