Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Hasselt: Dana Winner bracht Maria-liederen

Hasselt: Dana Winner bracht Maria-liederen
HASSELT (RKnieuws.net) - Grote belangstelling was er donderdagavond in de Grenslandhallen in Hasselt waar zangeres Dana Winner een concert gaf in het kader van de Virga Jesse-feesten. Naast haar eigen repertoire bracht de zangeres ook een hele reeks Maria-liederen.
Mgr. Paul Schreurs, bisschop van Hasselt, was in zijn nopjes en kon de liederen erg waarderen. Zaterdagavond staat Dana Winner opnieuw op het podium van de Grenslandhallen.

Zondag 17 augustus trekt de Virga Jesse-ommegang voor de tweede keer door de Hasseltse straten. Er worden weer duizenden toeschouwers verwacht. Vorige week waren er ruim 30.000. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken