Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Bidden met de paus

Bidden met de paus
In Italië is een handig boekje verschenen met gebeden van de paus: "Le mie preghiere per voi". Het boekje werd uitgegeven door de uitgeverij Piemme.

'Bidden met de paus' bevat niet enkel een aantal gebeden die de Joannes Paulus II heeft uitgesproken, maar ook fragmenten uit zijn homilieën en toespraken, die als gebed of voorbede kunnen gebruikt worden. Daarbij werd er uitvoerig geput uit de toespraken van de paus tijdens het Jubeljaar. Het levert een breed spectrum van gebeden op voor sportui, de bevolking van Azië, de jongeren in het Midden-Oosten of zelfs de christenen in Rusland. Voor elke dag en vrijwel iedere gelegenheid is er een geschikte gebedstekst .

PAUS JOANNES PAULUS II, "Le mie preghiere per voi", uitgeverij Piemme, Rome, 2001.
 
 

 

Rorate Zoeken